vermogensadvies
vermogensbeheerders vermogensbeheerders vermogensbeheerders

 

Peter van der Slikke (1953)
Adviseur en partner. Studeerde Personeelswerk en Bedrijfskunde. Van 1980 tot 2007 werkzaam bij ABN AMRO Bank als  Senior Private Banker, Senior Beleggingsadviseur en Commercieel Directeur. Was tussendoor bijna 2 jaar directeur Private Banking Amsterdam bij F. van Lanschot Bankiers. Auteur van de bestseller 'Ontmaskerd, hoe de financiele wereld echt werkt' en veelgevraagde gast als onafhankelijk deskundige in diverse radio- en televisieprogramma's.

"Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is"

Patrick Bontje (1970)
Adviseur en partner. Heeft na zijn studie aan de Hotelschool diverse leidinggevende sales- en marketingfuncties in de hotellerie vervuld. En was van 2000 tot 2007 werkzaam als
Senior Beleggingsadviseur bij ABN AMRO  Preferred Banking en
Private Banking.

"Overal wordt op service bezuinigd. Wij investeren er juist in"

Frank den Blijker (1966)
Adviseur en partner. Startte zijn loopbaan in 1990 binnen het bancaire bedrijf van Achmea. In 1998 specialiseerde hij zich als financieel planner voor vermogende particulieren en opende een vestiging voor Staalbankiers in Amsterdam. Van 2008 tot 2013 was hij als zelfstandig en onafhankelijk financieel planner actief. Hij combineert ondernemerschap met het plezier dat hij schept in het klantencontact.

"Persoonlijk en integer advies levert de klant altijd meer op dan dat het kost."


vermogensadvies onafhankelijk beleggingsadvies
onafhankelijk vermogensbeheer financiele adviseurs
onafhankelijk financieel advies onafhankelijk beleggingsadvies
beleggingsadvies private banking