vermogensadvies
vermogensbeheerders vermogensbeheerders vermogensbeheerders

Uw vertrouwen waard

Een financiële adviesrelatie of een beheerovereenkomst is altijd gebaseerd op vertrouwen, of het nu om een kleiner bedrag gaat of om een fors vermogen. En vertrouwen is iets dat je moet verdienen. Door te presteren uiteraard - maar zeker ook door eerlijk, nuchter en transparant te zijn en duidelijk te communiceren.

Bij topcapital hebben we op die manier een uitzonderlijk goede reputatie op weten te bouwen. U zult begrijpen dat we daar zuinig op zijn en vasthouden aan onze normen en filosofie. We zitten uitsluitend aan uw kant van de tafel en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Welke vragen stelt u over het beleggingsbeleid?

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van een beleggingsonderneming (zoals topcapital) betreft het beleggingsbeleid. Door vragen te stellen over het beleggingsbeleid kunt u de afweging maken of dit beleid bij u past.

In januari 2015 heeft de AFM, in samenwerking met enkele brancheorganisaties, een handreiking voor consumenten gepubliceerd over het beleggingsbeleid, samen met  zes vragen die u in ieder geval zou moeten stellen als u een gesprek aangaat met een vermogensbeheerder. Hier leest u alles over de Handreiking Beleggingsbeleid en de zes vragen.

vermogensadvies onafhankelijk beleggingsadvies
onafhankelijk vermogensbeheer financiele adviseurs
onafhankelijk financieel advies onafhankelijk beleggingsadvies
beleggingsadvies private banking